Plan hier uw afspraak voor inspirerende kennismaking met Vinke Projecten

Graag reserveren wij voldoende tijd voor een goed advies!

Wij investeren graag in een goede eerste kennismaking. Want om het eindresultaat te overtreffen dat u vooraf voor ogen heeft willen we graag veel van u horen en zien. Aan de hand van uw vragen en bijvoorbeeld een bestektekening of door ter plekke de in te richten ruimtes te bestuderen zullen wij gerichte vragen stellen om daarna snel de volgende stappen te kunnen zetten.

Plan hier uw afspraak met Bart Westerbeek of Gert-Jan Vinke. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij contact met u opnemen om datum, tijdstip en locatie met elkaar af te stemmen.

+ Lees meer

Kies voor 100% maatwerk en tevredenheid

Als projectinrichter moet je excelleren op het gebied van advies, productkennis, gevoel voor styling, het nakomen van afspraken en het bieden van verregaande service. Dat doet Vinke Projecten al heel veel jaren en we scoren dan ook hoog op deze punten. Lees maar eens wat anderen van ons vinden en natuurlijk zijn we ook benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen en waardering.

0 klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

Naar onze review-app
0,0

Laat u inspireren in ons inspiratiehuis in Beilen

Ontdek Vinke Projecten: dé ontzorgende projectinrichter van Noordoost Nederland: in 9 stappen kan ook uw project volgens afspraak gerealiseerd worden (binnen budget en voor de deadline)!

Adres

Dambroeken 2
9411 SG Beilen

Contact

   0593-54 14 64
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten