Ontdek Vinke Projecten: dé ontzorgende projectinrichter van Noordoost Nederland.

Vinke Projecten vindt als projectinrichter haar oorsprong in Vinke Beilen, gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor de consumentenmarkt. Als échte Binnenhuisadviseur weten we dan ook precies het juiste midden te bewaren tussen representativiteit en functionaliteit en daarbij speelt advies, het toepassen van de juiste producten, een nauwgezette levering en een verregaande service een allesbepalende rol. Het verschil merkt u echt wanneer u de ruimte in gebruik neemt. Want dan blijkt dat de inrichting bijdraagt aan een beter werkklimaat, een goede akoestiek, meer productiviteit... en wat u noemt ‘company pride’. Omdat in zo’n omgeving iedereen graag gezien en gehoord wordt. Onze focus ligt op projectinrichting voor Noordoost-Nederland en we kunnen aannemers, vormgevers, architecten en ondernemers met een winkel of die actief zijn in de horeca- of recreatiesector dan ook echt een goed voorstel doen. Wat ook geldt voor beslissers die verantwoordelijk zijn voor de inrichting van werk- en verblijfsruimtes van zorg- en (semi-)overheidsinstellingen.

Maak vandaag nog een afspraak om antwoord te krijgen op al uw vragen met mogelijk een passend voorstel tot gevolg.

+ Lees meer
 •  
  Even voorstellen

  Wij zijn...

  Gert-Jan Vinke en Bart Westerbeek! Projectinrichters in hart en nieren met de drive om te adviseren en te ontzorgen. Onze unieke aanpak en de zekerheden die wij daarbij bieden zijn gestoeld op jarenlange ervaring in de projectmarkt én op de consumentenmarkt.Vanuit onze inspirerende showroom in Beilen werken wij met ons team aan indrukwekkende interieurs om te wonen, te werken of te recreëren.

   
 •  

  ...er voor u!

  Projecten die wij opleveren, waarvan heel veel turn-key, zijn dan ook altijd gebaseerd op vier pijlers: onderbouwd advies, de zekerheid van kwaliteit, een strak gestuurde planning en korte lijnen. Wij gaan daarbij altijd eerst voor de klik met u als opdrachtgever door te luisteren, te vragen, te inspireren en te adviseren. Als blijkt dat we op één lijn zitten, gaan we meteen van start.

   
 •  

  Ons werkterrein

  Onze unieke aanpak werkt goed vooraannemers, vormgevers en architecten. In de loop der jaren hebben we ook veelondernemers met een winkel of die actief zijn in de horeca en recreatiesector,aan ons weten te binden. Daarnaast hebben we mogen werken aan werk- enverblijfsruimtes van zorg- en (semi-)overheidsinstellingen.

   
 •  

  Onze merken

  Over de merken waarmee we werken kunnen wekort zijn: die zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd op basis vaninnovativiteit, kwaliteit en duurzaamheid. Wij willen u namelijk altijd hetbeste en mooiste kunnen bieden en daarom kunnen putten uit een breed scala aandoor en door geteste noviteiten, bewezen producten en prima alternatieven.

   


Laat u inspireren in ons inspiratiehuis in Beilen

Ontdek Vinke Projecten: dé ontzorgende projectinrichter van Noordoost Nederland: in 9 stappen kan ook uw project volgens afspraak gerealiseerd worden (binnen budget en voor de deadline)!

Adres

Dambroeken 2
9411 SG Beilen

Contact

   0593-54 14 64
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten